Meer over deschijterij.com

Vind hier het grootste en leukste aanbod cadeauartikelen die je kan vinden in het poep, scheet en toiletthema. Want op deschijterij.com vind je wel meer dan 30 poopgadgets!

Ontdek tal van leuke drollies, poep emoji, lachende kakskes en knotsgekke scheetgadgets van eigen makelij. Er is voor ieder budget een leuk poepkadootje mogelijk. Zo bieden wij al een echte scheet in een flesje aan voor slechts € 1,25 en de poop emoji gadgets starten al vanaf € 2,95.

Voor de echte poepfans heb ik enkele toffe poepcadeaupakketten met meerdere poep emoji artikelen samengesteld tegen een leuk prijsje. Zo kan je echt scoren met een tof pakketje tijdens de feestdagen.

De bestellingen worden dagelijks verwerkt en de volgende dag verzonden via PostNL of bpost tegen een vast tarief van € 5,95. Gratis verzending bij aankoop van € 75,- of meer.

Met mijn stinkende best maak ik een te gek pakketje voor de klanten van deschijterij.com!

Over De Schijterij

Ik ben opgegroeid in een heerlijke schijtfamilie waar verhalen over scheten en stront tot op heden sensationeel ontvangen worden. Samen met mijn neef en oom zijn we de schrik van de familie op elke bijeenkomst. Met trots dragen we de titel van “Badass schijter” die de bekwaamheid van een schijter knap weerspiegelt. Het wordt tijd om scheten uit het taboe tijdperk te halen en te genieten van jouw of een ander z’n scheetprestatie. Met een overdosis humor, onbekakt taalgebruik en heel wat experience skills zoom ik in op ieder aspect van een scheet. Alles draait bij De Schijterij rond de ultieme scheetbeleving en met passie ga ik vol gas voor een onvergetelijke klant- en leesexperience.

Geniet van De Schijterij, it’s plee-time!

Goed voor je hol en voor de maatschappij

In samenwerking met The Good Roll brengt De Schijterij een exclusieve lijn van toiletpapier op de markt. De toiletrollen zijn verpakt in een wikkel met een gave print.

Dit artikel is goed voor je hol en voor de maatschappij. The Good Roll werkt uitsluitend met ecovriendelijke materialen en 50% van de nettowinst gaat naar de installaties van veilige en schone toiletten in Oost-Afrika. #helden

Ik ben dan ook onwijs trots om de toiletrollen van The Good Roll in mijn aanbod te hebben.

HET ULTIEME CADEAUBOEK VOOR MANNEN!