Over De Schijterij

Ik ben opgegroeid in een heerlijke schijtfamilie waar verhalen over scheten en stront tot op heden sensationeel ontvangen worden. Samen met mijn neef en oom zijn we de schrik van de familie op elke bijeenkomst. Met trots dragen we de titel van “Badass schijter” die de bekwaamheid van een schijter knap weerspiegelt. Het wordt tijd om scheten uit het taboe tijdperk te halen en te genieten van jouw of een ander z’n scheetprestatie. Met een overdosis humor, onbekakt taalgebruik en heel wat experience skills zoom ik in op ieder aspect van een scheet. Alles draait bij De Schijterij rond de ultieme beleving van de klant en met passie ga ik vol gas voor een onvergetelijke klant- en leesexperience.

Geniet van De Schijterij, it’s plee-time!

Knallen voor het goede doel

De Schijterij komt in actie voor de Maag Lever Darm Stichting (MLDS). Per verkocht exemplaar van De Schijterij gaat er € 0,50 naar het goede doel. Het team van de Maag Lever Darm Stichting zet zich dagelijks in om maag-, lever- en darmziekten te voorkomen en bestrijden door op te treden als voorlichter en kennisbron en wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken.

Benieuwd naar de vorderingen of zelf een donatie doen aan MLDS, neem dan een kijkje op mijn actiepagina op het actieplatform van MLDS: https://kominactie.mlds.nl/actie/wesley-snels

Goed voor je hol en voor de maatschappij

In samenwerking met The Good Roll brengt De Schijterij een exclusieve lijn van toiletpapier op de markt. De toiletrollen zijn verpakt in een wikkel met een gave print.

Dit artikel is goed voor je hol en voor de maatschappij. The Good Roll werkt uitsluitend met ecovriendelijke materialen en 50% van de nettowinst gaat naar de installaties van veilige en schone toiletten in Oost-Afrika. #helden

Ik ben dan ook onwijs trots om de toiletrollen van The Good Roll in mijn aanbod te hebben.

Ontdek de mogelijkheden voor zakelijke partners.

PRODUCTAANBOD

BADASS MOGELIJKHEDEN

De Schijterij gaat voor een badass productaanbod waarbij de klantbeleving centraal staat. Het boek ‘De Schijterij’ is het hoofdproduct en kan eventueel aangevuld worden met custom made merchandising artikelen op maat van uw retailactiviteiten, doelpubliek en salesmoment.

RETAILFORMULES

BADASS RETAILAANPAK

De mogelijkheden voor De Schijterij in uw assortiment zijn enorm. Dit kan gaan van een tijdelijke actie, give-away bij aankoop van een product tot een vaste waarde in het assortiment. Graag kijk ik samen met u naar de beste retailaanpak.

PARTNERSHIPS

BADASS RESULTATEN

Wilt u een commerciële actie opzetten, dan bekijk ik graag samen met u de mogelijkheden. Graag denk ik mee om de beste resultaten te bereiken voor uw klanten. Laten we samen gas geven!

HET ULTIEME CADEAUBOEK VOOR MANNEN!